Telefonnummer 53 33 53 53Tlf nr.: 53 33 53 53 E-mail casper@dm9.dk casper@dm9.dk

Mine mærkesager

Erhvervsliv og iværksætteri


Mal Sømærket gult og blåt, indtil vi kan få et rimeligt tilbud på et nyt.

Lad mig indledningsvis slå fast, at jeg er meget positiv over for investeringer, der kan være med til at tiltrække turister og højne turistoplevelsen i vores kommune!

Lolland-Falster har brug for gasledningen

Gasledningen er et nødvendigt onde, hvis vi på den lange bane skal sikre arbejdspladser og udvikling på Lolland-Falster.

Lollands Bank skal ikke forloves med Sparekassen Sjælland-Fyn

Som aktionær og kunde i Lollands Bank og som beboer på Sydhavsøerne bliver det et rungende nej tak til Sparekassen Sjælland-Fyns fusionsplaner med Lollands Bank.

Det haster med at få flere elbilladestandere

Hvis vi ikke skal skabe et A- og B-hold blandt bilejere, og hvis vi virkelig vil den grønne omstilling, så skal det offentlige ladenetværk udbygges i en pokkers fart.

Mine mærkesager

Hvad med alt det andet?

På denne side har jeg beskrevet 8 mærkesager, hvor jeg vil være med til at gøre en forskel. Jeg har selvfølgelig også en holdning til turisme, bygningskulturarv, Gedser Odde og meget andet. Send mig endeligt et spørgsmål, hvis der er noget, du vil vide mere om.

Antal dage til næste kommunalvalg:

1.188

Indtast din e-mailadresse herunder så sender jeg en besked, når vi nærmer os kommunalvalget i 2025. Jeg sender ikke SPAM ud, og du kan altid nemt framelde dig igen :-)