Telefonnummer 53 33 53 53Tlf nr.: 53 33 53 53 E-mail casper@dm9.dk casper@dm9.dk

Skrevet d. 06 januar 2022 af Casper Schneidereit

Det haster med at få flere elbilladestandere

Dette blogindlæg er også udgivet som debatindlæg i Folketidende den 06 januar 2022

I december 2021 udgjorde salget af de såkaldte ”opladelige” biler hele 58% af det samlede bilsalg. Over halvdelen af alle solgte biler er altså enten rene elbiler eller hybridbiler. Det er rekordniveauer, og det ser kun ud til at fortsætte. Det viser, at elbilen, særligt de seneste par år, er modnet så meget, at den er gået fra at være et idealistprodukt og en identitetsmarkør til at blive et helt reelt, konkurrencedygtigt transportmiddel for rigtig mange danskere.

Desværre er der en stor befolkningsgruppe, som lige nu bliver holdt fuldstændig ude. Det er alle dem, der bor i etagebyggeri. De har ingen muligheder for at få deres bil ladet op. Det samme kommer i øvrigt til at gøre sig gældende for vores fremtidige turister.

Hvis vi ikke skal skabe et A- og B-hold blandt bilejere, og hvis vi virkelig vil den grønne omstilling, så skal det offentlige ladenetværk udbygges i en pokkers fart.

Den nyvalgte borgmester har under valgkampen betonet, at han gerne vil have en mere grøn kommune. Jeg håber, at en ambitiøs plan for elektrificering af kommunens p-arealer er noget af det, som står øverst på arbejdsplanen.

Jeg vil slås for bosætning og udvikling!

Hvis du gerne vil have mere information, så indtast dit navn og e-mail herunder. Jeg sender en mail, når valget nærmer sig. Du kan altid framelde dig nemt igen. Du kan også følge med på Facebook eller Instagram.

Mine mærkesager

Hvad med alt det andet?

På denne side har jeg beskrevet 8 mærkesager, hvor jeg vil være med til at gøre en forskel. Jeg har selvfølgelig også en holdning til turisme, bygningskulturarv, Gedser Odde og meget andet. Send mig endeligt et spørgsmål, hvis der er noget, du vil vide mere om.

Læs andre synspunkter og debatindlæg

Butiksdød i Nykøbing F - Det er nu, der skal handles

Nu skal der handles - For butikslivet i Nykøbing F.

Nykøbing F. står over for en krise med butikslukninger i handelsgader, påvirkende både nye og etablerede forretninger. Krisen truer med en dominoeffekt i bymidten. En samlet indsats fra alle relevante parter er nødvendig for at standse den negative udvikling. Forslag inkluderer en cykelbro, et stort hotelprojekt og styrkelse af lokale initiativer for at tiltrække både lokale og turister til gågaden.

HUSETS personalebesparelser kan ende med at koste mere end det vi sparer

HUSETS personalebesparelser kan ende med at koste mere end det vi sparer

Jeg forstår ikke, at flertallet i Guldborgsund Byråd er så forhippet på at gennemføre dette, når erfaringerne fra nabokommunen taler sit tydelig sprog.

Holder vandlandshistorien vand, Folketidende?

Holder vandlandshistorien vand, Folketidende?

Jeg vil gerne udfordre ekspertens påstand om, at et motiv bag en kunstig høj salgspris skulle være at muliggøre en gunstig belåning af vandlandsmatriklen

Antal dage til næste kommunalvalg:

536

Indtast din e-mailadresse herunder så sender jeg en besked, når vi nærmer os kommunalvalget i 2025. Jeg sender ikke SPAM ud, og du kan altid nemt framelde dig igen :-)