Jeg vil arbejde for en sund økonomi i kommunen, så vi kan fortsætte med at have råd til en god ældrepleje, forbedrede skoler og nye veje..
Jeg har en liberal holdning, men med opdragelse fra et arbejderhjem. Jeg er medlem af Guldborgsundlisten.
Født og opvokset i Stubbekøbing. I dag er jeg 37 år år og bor i Sundby, Nykøbing F., sammen med min kone Kathrine og vores 2-årige datter Josephine.
Jeg har desuden en søn, Simon på 7 år, fra et tidligere forhold. Ham har jeg hver anden uge. Josephine går i vuggestue i SUNDby Børnehus, og Simon går i 1. klasse på SUNDskolen.
Jeg arbejder med informationssikkerhed i det offentlige er herudover selvstændig inden for ejendoms- og byggebranchen.
Jeg har været på arbejdsmarkedet uafbrudt, siden jeg som 13-årig fik mit første job som opvasker hos slagteren i Stubbekøbing. Efterfølgende fik jeg fritidsjob i Havnekiosken og i den lokale Netto.
Som 17-årig rykkede jeg alene fra Østfalster til Nordsjælland, da jeg i forbindelse med min netop påbegyndte uddannelse som datatekniker fik en læreplads i virksomheden It-afdelingen A/S. Efter 6 måneder som lærling blev jeg tilbudt en fuldtidsstilling på lige fod og med samme løn som de andre it-teknikere. Det takkede jeg ja til.
Jeg har altid haft en stor interesse i at programmere og arbejde med it, siden jeg købte min første computer for min opvaskerløn som 13-årig.
På min 18-års fødselsdag rykkede jeg fra Danmark til Sverige, da jeg for min opsparing købte en lille, nedslidt ejerlejlighed (bostadsrätt) i udkanten af Helsingborg. Her boede jeg i et år, samtidig med at jeg satte den i stand og i øvrigt pendlede til Danmark for at passe mit arbejde.
It-afdelingen A/S i Hørsholm, hvor jeg arbejede fra 2005 til 2007.
Da jeg blev indkaldt til session, trak jeg frinummer, men valgte alligevel at søge om lov til at aftjene min værnepligt i Den Kongelige Livgarde. Ønsket blev opfyldt, jeg solgte min svenske lejlighed - med en pæn fortjeneste - og rykkede tilbage til Danmark. D. 1. april 2007 begyndte jeg som rekrut på Høvelte kaserne. Samtidig med, at jeg aftjente min værnepligt, arbejdede jeg freelance for min tidligere arbejdsplads.
Efter min værnepligt flyttede jeg tilbage til Falster i et lille klubværelse i Nykøbing F. Jeg blev selvstændig med en lille computerbutik på hovedgaden i Stubbekøbing.
Uden forretningsforståelse, begrænset med livserfaring og med en finanskrise, der kom buldrende som et godstog, blev det en dundrende fiasko. Som 21-årig havde jeg fået oparbejdet en personlig gæld på over en ½ million kr., og jeg valgte derfor at lukke ned for virksomheden igen. Det blev til en hektisk periode med inkassoskrivelser, RKI-registreringer og besøg i Fogedretten.
Det endte med, at jeg satte mig ned og lagde en plan for, hvordan jeg kunne betale gælden tilbage. Jeg ville tilbage til Forsvaret og tage Hærens Reaktionsstyrke Uddannelse med henblik på at blive udsendt. Lønnen var langtfra prangende, men jeg kunne bo gratis på kasernen og barbere alle mine private udgifter væk. Som udsendt konstabel ville jeg få knap 25.000 kr. udbetalt samtidig med, at jeg fortsat ingen udgifter ville have til kost, forplejning eller lejebolig.
Planen lykkedes. Jeg startede som konstabelelev hos Danilog på Vordingborg Kaserne i 2008. Mine friweekender brugte jeg bl.a. på at køre pizza for et lokalt pizzeria og tjente på den måde lidt lommepenge. I 2009 blev jeg udsendt og tilbragte 6 måneder i Afghanistan som en del af ISAF Hold 9.
Efter en udsendelse er der normalt en masse frihed, der skal afholdes. Jeg havde selv samlet knap 2 måneder sammen. Jeg brugte tiden på at programmere og bygge en række forskellige hjemmesider.
De fik hurtigt så mange besøgende, at jeg kunne begynde at tjene penge på at sælge reklamer fra dem. Det var særligt Googles algoritme, som havde vakt min interesse og
som jeg forsøgte at optimere siderne imod. Indtægten fra hjemmesiderne var et kærkomment økonomisk tillæg til den beskedne konstabelløn. Det betød, at jeg hurtigere kunne få betalt min gæld af.
Efter endt udsendelse søgte jeg over i en uddannelsesstilling hos Air Transport Wing på flyvestation Aalborg. Her fik jeg lov til at arbejde på Flyvevåbnets Hercules og Challenger Fly. Sideløbende med dette fortsatte jeg mit arbejde med mine hjemmesider, der løbende fik flere og flere besøg og tjente flere og flere penge. Efter 2 år tjente jeg flere penge på mine hjemmesider, end jeg gjorde som fastansat flyveroverkonstabel. Da jeg samtidig havde betalt min gæld af, stoppede jeg i Forsvaret for at hellige mig selv fuldtid til udviklingen af mine hjemmesider. Det blev til i alt 4 år i det militære system.
ISAF 7, Kabul, Afghanistan, 2009.
Jeg udvidede min onlineforretning og købte bl.a. en etableret webshop, der solgte sokker. Jeg lejede et lille lagerlokale i Nykøbing F., byggede webshoppen helt om og rebrandede den som ShopWithSocks.com. Her var jeg så som 25-årig. Selvstændig og med en fornuftig, lille forretning, men det var altså mere eller mindre tilfældigt, at jeg lige var landet her. Igen var det tid til at tænke tingene igennem og lave en plan. Jeg kom frem til, at jeg gerne ville studere og startede derfor som HF-kursist på på Katedralskolen i Nykøbing F.
2 år senere fik jeg mig HF-eksamen. I mellemtiden havde jeg solgt alle mine hjemmesider og min webshop. Det gav et fornuftigt beløb, som jeg blandt brugte på en motorcykel og en lille 1-værelses lejlighed i Nykøbing F., som selvfølgelig også skulle sættes istand.
Jeg startede på jurauddannelsen i 2014 på Københavns Universitet. Dagligt pendlede jeg med toget frem og tilbage mellem det Juridiske Fakultet og Gaabensevej i Nykøbing F. Mit lejlighedskøb havde dog sået et frø i mig, som jeg ikke helt kunne slippe. På dette tidspunkt i 2014 var boligpriserne på Lolland-Falster presset i bund. Om aftenen lavede jeg udlejningsbudgetter for lejligheder, der var til salg. Alt pegede på, at det måtte være en god forretning at opkøbe og udleje ejendom i Nykøbing F. Forholdet mellem købspris, lejeindtægt og risiko virkede meget attraktivt.
Jeg brugte de sidste penge, jeg havde, på at købe endnu en ejerlejlighed i Nykøbing F., som blev sat i stand og lejet ud. Efterfølgende tog jeg en snak med min bankrådgiver og spurgte, hvad der skulle til, hvis jeg gerne ville have deres hjælp til at vækste yderligere.
Deres svar var, at den helt store barriere var egenfinansiering. Hvis jeg selv kunne komme med 30% af det, en lejlighed kostede, så skulle de nok hjælpe med de resterende 70%. Det harmonerede ikke med 5 år på SU.
Derfor satte jeg jurastudiet på pause og søgte i stedet forskellige lønmodtagerjobs. Heldigvis var de kompetencer, som jeg havde erhvervet mig ved at drive webshop og egne hjemmesider meget efterspurgte, så jeg endte med at få to vellønnede fuldtidsstillinger inden for søgemaskineoptimering og online marketing. Pengene fra det ene job gik til mig selv og den familie, jeg netop havde stiftet. Pengene fra det andet job investerede jeg i ejerlejligheder. Fra 2014 til 2019 købte jeg 3-4 ejerlejligheder om året. De blev alle sat i stand og lejet ud. Sådan kom mit ejendomsselskab, Casper Schneidereit A/S, til verden.
I takt med, at ejendomsselskabet voksede, begyndte jeg at modtage flere og flere konkrete spørgsmål fra forskellige personer, som også var interesseret i ejendomsinvestering. I stedet for at svare hver enkelt direkte, samlede jeg problemstillingerne, skrev et blogindlæg og udgav det på nettet.
Jeg kunne se på spørgsmålene, at mange fejlagtigt troede, at det var rent slum, at alle lejere var dårlige betalere og meget andet skidt. Det var åbenbart den opfattelse, mange havde af at være boligudlejer på Lolland-Falster.
Jeg ville gerne vise, at der er masser af ordentlige mennesker hernede, og at man godt kan drive en god, sund udlejningsforretning, selvom det ikke drejede sig om ejendomme i København, Aarhus eller Aalborg.
Det lykkedes, og i dag har min investeringsblog Bluelobster.dk knap 10.000 læsere om måneden og knap 4.000 følgere på YouTube. Bloggen er med tiden også blevet til en fin, lille selvstændig virksomhed med en omsætning på cirka 300.000 kr. om året.
Interview i Børsen, 2019.
I 2019 skruede jeg ned og sagde det ene lønmodtagerjob op. Det gjorde jeg, fordi jeg fik mulighed for at købe en andel af den anden virksomhed, som jeg var ansat i. Det er virksomheden Compara A/S, som jeg i dag er medejer af. Compara beskæftiger sig med byggerådgivning, har hovedsæde i Søborg og har i dag 8 mand lønningslisten. Jeg har ansvaret for kundekontakt, it og marketing.
I 2019 blev jeg uddannet brandmand. Jeg ville gerne udfordre mig selv og samtidig gøre noget godt for mit lokalområde. I perioden 2019 til 2023 var jeg deltidsbrandmand hos Falck i Nykøbing F., og deltog i omkring 350 indsatser. Efterfølgende er jeg også blevet proffesionel fyrværker.
I dag arbejder jeg med informationssikkerhed i Lolland Kommune og er naturligvis aktiv i de forskellige virksomheder, jeg er medejer af. Ejendomsselskabet er vokset til 50 lejemål og i 2023 ansatte jeg den første medarbejder fuldtid til at varetage ejendommene og selskabet.
Jeg har fokus på 8 mærkesager, hvor jeg mener, jeg kan være med til gøre en forskel. Det er blandt andet bl.a. undervisnings- og ældreområdet. .
Indtast din e-mailadresse herunder så sender jeg en besked, når vi nærmer os kommunalvalget i 2025. Jeg sender ikke SPAM ud, og du kan altid nemt framelde dig igen :-)