Telefonnummer 53 33 53 53Tlf nr.: 53 33 53 53 E-mail casper@dm9.dk casper@dm9.dk

Skrevet d. 05 juli 2022 af Casper Schneidereit

Hvad skal vi gøre af de unge bilentusiaster?

Dette blogindlæg er også udgivet som debatindlæg i Folketidende den 07 juli 2022

D. 28. juni 2022 kunne man på Folketidende.dk læse, at der på Cementen i Nykøbing F. vil blive opsat overvågningskameraer. Det sker på foranledning af politiet, der oplever, at der bliver kørt for stærkt, og at der bliver solgt narkotika i området.


Såfremt der er et problem med åbenlys handel af narko, så er jeg fuldstændig enig i, at det skal bekæmpes med alle de ressourcer og muligheder, der er til rådighed. Overvågningskameraerne vil formentlig ikke have den store betydning for selve narkohandlen, da den blot rykker andre steder hen, men det vil dæmme op for den åbenlyse handel og dermed stoppe områdets degeneration. Det giver rigtig god mening.


Cementen er også mødested for unge mennesker, der har et interessefællesskab i deres biler. Som jeg læser artiklen, er det også denne gruppe, man ønsker at jage væk. Det skal nok også lykkes, og når politiet tager deres regneark frem om et lille års tid og skal evaluere indsatsen, så vil de erklære det som en stor succes, da antallet af færdsels- og støjrelaterede politiforretninger sandsynligvis er faldet.
Mit gæt er, at de unge mennesker i stedet vil være rykket til Guldborgsundcentret, Handelsskolen eller et andet sted, hvor der er lidt asfalt. Det løser altså ikke rigtig noget, men forskyder det alene til et andet område, og så kan vi starte forfra.


Kunne vi ikke se på, hvor vi faktisk gerne vil have disse unge mennesker til at være? De unge er en befolkningsgruppe, som vi har behov for at forankre i vores område, da det er deres skatteindtægter og deres hænder, der i sidste ende skal drive vores fremtidige plejehjem og skoler.


Interesserer du dig for f.eks. fodbold, er der et hav af direkte eller indirekte kommunalt støttede muligheder, mens kommunens unge bilentusiaster betragtes som persona non grata. Jeg er personligt ærgerlig over dette, for der skal formentlig ikke så meget til. Jeg tror, at vi kan komme rigtig langt med en håndsrækning og et stykke asfalt.

Jeg vil slås for kommunens børn & unge!

Hvis du gerne vil have mere information, så indtast dit navn og e-mail herunder. Jeg sender en mail, når valget nærmer sig. Du kan altid framelde dig nemt igen. Du kan også følge med på Facebook eller Instagram.

Mine mærkesager

Hvad med alt det andet?

På denne side har jeg beskrevet 8 mærkesager, hvor jeg vil være med til at gøre en forskel. Jeg har selvfølgelig også en holdning til turisme, bygningskulturarv, Gedser Odde og meget andet. Send mig endeligt et spørgsmål, hvis der er noget, du vil vide mere om.

Læs andre synspunkter og debatindlæg

Butiksdød i Nykøbing F - Det er nu, der skal handles

Nu skal der handles - For butikslivet i Nykøbing F.

Nykøbing F. står over for en krise med butikslukninger i handelsgader, påvirkende både nye og etablerede forretninger. Krisen truer med en dominoeffekt i bymidten. En samlet indsats fra alle relevante parter er nødvendig for at standse den negative udvikling. Forslag inkluderer en cykelbro, et stort hotelprojekt og styrkelse af lokale initiativer for at tiltrække både lokale og turister til gågaden.

HUSETS personalebesparelser kan ende med at koste mere end det vi sparer

HUSETS personalebesparelser kan ende med at koste mere end det vi sparer

Jeg forstår ikke, at flertallet i Guldborgsund Byråd er så forhippet på at gennemføre dette, når erfaringerne fra nabokommunen taler sit tydelig sprog.

Holder vandlandshistorien vand, Folketidende?

Holder vandlandshistorien vand, Folketidende?

Jeg vil gerne udfordre ekspertens påstand om, at et motiv bag en kunstig høj salgspris skulle være at muliggøre en gunstig belåning af vandlandsmatriklen

Antal dage til næste kommunalvalg:

536

Indtast din e-mailadresse herunder så sender jeg en besked, når vi nærmer os kommunalvalget i 2025. Jeg sender ikke SPAM ud, og du kan altid nemt framelde dig igen :-)