Telefonnummer 53 33 53 53Tlf nr.: 53 33 53 53 E-mail casper@dm9.dk casper@dm9.dk

Skrevet d. 25 marts 2022 af Casper Schneidereit

Er det nu slut med at råbe "Gamle Ole" ?


I Stubbekøbing bliver der et par gange om året afholdt reklamebankospil. Det bliver på skift arrangeret af henh. den lokale badmintonklub og den lokale fodboldklub. Ofte er det lidt af et tilløbsstykke, hvor op mod 600 lokale borgere finder vej til Stubbekøbing Hallen for at bruge en fredag aften i hyggeligt samvær med familie, venner og bekendte.

Det er de frivillige ildsjæle fra klubberne, der står for det praktiske arbejde. Præmierne er sponsoreret af vores trofaste erhvervsliv, og overskuddet går til klubbernes ungdomsarbejde. Jeg ser kun gode ting i denne konstruktion! Der bliver skabt et populært, socialt arrangement med stor tilslutning, og idrætsklubberne får en indtægtskilde, der bliver brugt på at fremme sport og motion for vores lokale unge.

For mig er det derfor en stor gåde, hvorfor landspolitikerne nu mener, at ovenstående er et problem, der skal findes en løsning på. Der er nu flertal for en ny “banko-lov”, som i bedste fald betyder, at klubberne får endnu mere bureaukrati at håndtere, og i værste fald ender som døden for vores lokale bankospil.

Det afgørende bliver, om klubberne må betragte sig selv som et godtgørende formål. Alternativt kan klubberne vælge betale 41% af bruttoindtægten i afgift til staten. Det kommer ikke til at hænge sammen.

Jeg vil gerne appellere til, at der bliver set på en anden model, som ikke ender som et benspænd for de lokale foreninger og idrætsklubber.

Jeg vil slås for foreningslivet!

Hvis du gerne vil have mere information, så indtast dit navn og e-mail herunder. Jeg sender en mail, når valget nærmer sig. Du kan altid framelde dig nemt igen. Du kan også følge med på Facebook eller Instagram.

Mine mærkesager

Hvad med alt det andet?

På denne side har jeg beskrevet 8 mærkesager, hvor jeg vil være med til at gøre en forskel. Jeg har selvfølgelig også en holdning til turisme, bygningskulturarv, Gedser Odde og meget andet. Send mig endeligt et spørgsmål, hvis der er noget, du vil vide mere om.

Læs andre synspunkter og debatindlæg

Trafikchikanerne i Nykøbing F. ender med at koste liv

Trafikchikanerne i Nykøbing F. ender med at koste liv

En eller anden dag bliver de sekunder, hvor vi venter unødvendigt i en chikane, udslagsgivende for, om vi i sidste ende får reddet en person ud i tide.

Stubbekøbing: Få nu siloerne ned og motorcyklerne frem

Ned med siloerne og frem med motorcyklerne på Stubbekøbing Havn

Alt for længe har vi ventet på at få siloerne på Stubbekøbing Havn revet ned. Der er behov for fremdrift i projektet nu.

Mal Sømærket gult og blåt, indtil vi kan få et rimeligt tilbud på et nyt.

Mal Sømærket gult og blåt, indtil vi kan få et rimeligt tilbud på et nyt.

Lad mig indledningsvis slå fast, at jeg er meget positiv over for investeringer, der kan være med til at tiltrække turister og højne turistoplevelsen i vores kommune!

Antal dage til næste kommunalvalg:

1.279

Indtast din e-mailadresse herunder så sender jeg en besked, når vi nærmer os kommunalvalget i 2025. Jeg sender ikke SPAM ud, og du kan altid nemt framelde dig igen :-)