Telefonnummer 53 33 53 53Tlf nr.: 53 33 53 53 E-mail casper@dm9.dk casper@dm9.dk

Casper
Schneidereit

Medlem af Guldborgsundlisten

Født og opvokset i Stubbekøbing. I dag er jeg 35 år og far til 2. Til daglig er jeg selvstændig inden for ejendoms- og byggebranchen. Herudover er jeg deltidsbrandmand hos Falck Nykøbing F.

Dette er min politiske siden. Her kan du læse mere om mig og mine mærkesager.

Mine mærkesager

Erhvervsliv & iværksætteri

Vi skal skabe de gode rammer for vores iværksættere og erhvervsdrivende. Det er deres succes, der er med til at betale for vores velfærd.

Børn & unge

Gode, lokal skoler og instutioner, er blandt de vigtigste parametre, når en børnefamilie skal bosætte sig. Vi skal have kvalitetsskoler, som vi kan være stolte af - også uden for Nykøbing F.

Ældrepleje

Jeg mener, at ældrepleje grundlæggende skal være med til at understøtte det liv, som den enkelte borger ønsker at leve. God ældrepleje bør måles på livskvalitet.

Foreningslivet

Foreningerne udgør rygraden i det sociale liv ude i vores kommune. Vi bør bruge mange flere ressourcer på at skabe bedre vilkår for alle vores ildsjæle.

Bosætning & udvikling

Vi skal have en aktiv bosætningspolitik, hvor vi forsøger at tiltrække flere ressourcestærke familier til kommunen. Det er bl.a. deres skattebetalinger, der er med til at finansiere vores velfærd.

Stubbekøbing

Jeg er født og opvokset i byen og kommer der flere gange om ugen. Det er et hjerteprojekt for mig at sikre, at byen og nærområdet udvikler sig positivt. Byen har et stort uforløst potentiale.

Beredskabet

Som brandmand har jeg et førstehåndskendskab til vores lokale beredskab. Jeg vil være med til at sikre, at beredskabet har ressourcer nok, så hele kommunen kan sove trygt og roligt.

Veteranpolitik

Jeg har selv været udsendt som soldat til Afghanistan, og kender derfor til kommunens veteranpolitik, som er rigtig god. Jeg vil være med til at sikre, at det er et område der fortsat bliver prioriteret.

Hvad med alt det andet?

På denne side har jeg sat fokus på 8 mærkesager, hvor jeg vil være med til at gøre en forskel. Jeg har selvfølgelig også en holdning til handicapområdet, turisme, bygningskulturarv, Gedser Odde og meget andet. Send mig endeligt et spørgsmål, hvis der er noget, du vil vide mere om.

DET MENER JEG

Seneste artikler og læserbreve

45 ekstra børn til SUNDby Børnehus, men ingen udvidelse af legepladsen?

45 ekstra børn til SUNDby Børnehus, men ingen udvidelse af legepladsen?

I dag har SUNDby Børnehus en kapacitet på 66 børn, så en udvidelse med yderligere 45 børn er altså ret betydelig.

Bliver det i år, at siloerne på Stubbekøbing Havn rives ned?

Bliver det i år, at siloerne på Stubbekøbing Havn rives ned?

I foråret skrev jeg et læserbrev, hvor jeg spurgte ind til den manglende fremdrift i udviklingen af Stubbekøbing Havn. Her fokuserede jeg særligt på den forvitrede og tomme DLG-silo.

Hvor meget skal de frivillige egentlig løfte i Guldborgsunds ældrepleje?

Hvor meget skal de frivillige løfte i Guldborgsunds ældrepleje?

Bob Richard Nielsen ønsker at erstatte kommunens medarbejdere på aktivitetscentrene, men det går stikimod den retning, hvad han tidligere har tilkendegivet.

Antal dage til næste kommunalvalg:

1.144

Indtast din e-mailadresse herunder så sender jeg en besked, når vi nærmer os kommunalvalget i 2025. Jeg sender ikke SPAM ud, og du kan altid nemt framelde dig igen :-)